Lies Bulteel | Kijk&Koop moment – aug 2020
Keramiek maken is heerlijk. Klei voelen tussen m’n vingers, kneden, rollen, draaien, kleuren, bakken en de verrassing van creaties die uit de oven komen.
1771
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1771,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,paspartu_enabled,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
Category
Lies Bulteel Events, Nieuws

Kijk&Koop moment

1&2 aug 2020

 

Hoop doet leven! Al mijn hoop bleef erop gericht om jou 1&2 augustus bij me thuis te mogen uitnodigen voor het 5de kijk&koop moment. Het is zover.

 

De coronatijd gaf me ruimte om nieuwe glazuren te ontwikkelen, collecties uit te breiden, theepotten te ontwerpen en veel meer. Want waar het hart van vol is, loopt mijn atelier van over.

 

Speciaal voor deze editie organiseer ik een theedegustatie. De nieuwe theepotten en theetasjes worden voorgesteld met een heerlijk aroma.

 

Ook de draaiplaten worden van het atelier naar mijn tuin verhuisd. Wie graag eens zelf de handen in de klei zet, kan zijn kans wagen. Of beleef hoe magisch pottendraaien is.

 

Om deze 5de verjaardag te vieren geef ik je bij je aankoop ook graag een cadeautje en klinken we op ieders gezondheid aan de zomerbar.

 

Noteer alvast in je agenda: 1&2 augustus tussen 11-20u op Hoogton 34 in Noorderwijk voor een tuin vol keramiek met karakter.

 

Een warme welkom, ik kijk ernaar uit!

 

Groetjes

Lies

#keramiekmetkarakter

 

Volg de vorderingen op facebook en instagram

 

Heb je een winkel, restaurant of B&B en lukt het je niet in het weekend, dan kan je op 3&4 augustus op afspraak langskomen.